#Beszélgetés
Melyik film folytatása lett jobb az első résznél?
👁 6 megtekintés · 💬 10 hozzászólás
RobiVENDÉG
Érdekes téma, én is kíváncsi vagyok, mások hogyan látják. Mostanában pont sokat gondolkodtam ezen.
KatiVENDÉG
Most találtam rá erre a témára, és végigolvasom a tippeket. Már egy-két ötletet biztosan ki fogok próbálni. 🙂
GeriVENDÉG
Szerintem az egyszerű, könnyen megtalálható megoldások a legjobbak. Kíváncsi vagyok, nektek mi vált be.

ÁgiVENDÉG
Ezt érdemes lenne később is elővenni, mert szerintem sok új látogatónak hasznos lehet.
AtiVENDÉG
Jó, hogy van erről külön téma. Régen sok hasonló beszélgetés volt a közösségi oldalakon, hiányzott ez a hangulat.
🫡baha🤳Legenda●
A Terminátor 2 szerintem jobb folytatás: nagyobb, látványosabb, mégis van benne szív és jó karakterfejlődés.
🫡baha🤳Legenda●
A Birodalom visszavág nálam egyértelműen erősebb az első résznél. Mélyebb lett a történet és emlékezetesebb a vége.
🫡baha🤳Legenda●
Paddington 2 ritka példa arra, hogy a folytatás még kedvesebb és összeszedettebb lett.
🫡baha🤳Legenda●
A Toy Story 2 is ide tartozik. Nem csak ismételte az első részt, hanem továbbépítette a szereplőket.
🫡baha🤳Legenda●
Sok folytatás csalódás, de van, amelyik felülmúlja az eredetit. Írd meg a kedvencedet, lehetőleg nagy spoilerek nélkül, és azt is, miben lett jobb.