Fórum › Beszélgetés › Írjunk közösen történetet, mindenki csak egy mondatot!
#Beszélgetés
Írjunk közösen történetet, mindenki csak egy mondatot! 👁 6 megtekintés · 💬 10 hozzászólás
Tünde VENDÉG
Nálam ez most aktuális kérdés. Jó lenne több tapasztalatot olvasni, főleg telefonos használatról.
RetroLaci VENDÉG
Nekem az tetszik, amikor valaki konkrét példát is ír, nem csak annyit, hogy jó vagy rossz. Jöhetnek a tapasztalatok.
Judit VENDÉG
Én inkább a praktikus oldalát nézem: legyen gyors, érthető és mobilon is kényelmes. Ti mit változtatnátok rajta?
Ferenc VENDÉG
Érdekes téma, én is kíváncsi vagyok, mások hogyan látják. Mostanában pont sokat gondolkodtam ezen. 🙂
Erika VENDÉG
Most találtam rá erre a témára, és végigolvasom a tippeket. Már egy-két ötletet biztosan ki fogok próbálni.
🫡baha🤳 Adminisztrátor ●
A kulcs megfordult, de az ajtó mögött nem szoba, hanem egy régi számítógépterem várta.
🫡baha🤳 Adminisztrátor ●
Minden monitoron ugyanaz a villogó üzenet jelent meg: „Ne kapcsold le a szervert!”
🫡baha🤳 Adminisztrátor ●
Ekkor a sarokból megszólalt egy modem, pedig telefonvonal már évek óta nem volt az épületben.
🫡baha🤳 Adminisztrátor ●
A képernyőn lassan kirajzolódott egy térkép, rajta a Baha elfelejtett szobájával.
🫡baha🤳 Adminisztrátor ●
Az első mondat: „Amikor bekapcsoltam a régi telefonomat, egy 20 évvel ezelőtti üzenet várt rajta.” Folytasd egyetlen mondattal, a következő hozzászóló pedig viszi tovább a történetet.