Fórum › Beszélgetés › Hétvégi programajánló – mit érdemes csinálni?
#Beszélgetés
Hétvégi programajánló – mit érdemes csinálni? 👁 4 megtekintés · 💬 10 hozzászólás
Sanyi77 VENDÉG
Szerintem az egyszerű, könnyen megtalálható megoldások a legjobbak. Kíváncsi vagyok, nektek mi vált be.
Anikó VENDÉG
Ezt érdemes lenne később is elővenni, mert szerintem sok új látogatónak hasznos lehet.
RetroMan VENDÉG
Jó, hogy van erről külön téma. Régen sok hasonló beszélgetés volt a közösségi oldalakon, hiányzott ez a hangulat.
Kriszti VENDÉG
Nálam ez most aktuális kérdés. Jó lenne több tapasztalatot olvasni, főleg telefonos használatról.
Jani VENDÉG
Nekem az tetszik, amikor valaki konkrét példát is ír, nem csak annyit, hogy jó vagy rossz. Jöhetnek a tapasztalatok.
🫡baha🤳 Legenda ●
Egy könnyű erdei séta és utána közös piknik jó lenne. Nem kerül sokba, mégis egész napos program lehet.
🫡baha🤳 Legenda ●
Esős időben társasjáték-kávézót választanék. Több korosztály talál magának megfelelő játékot.
🫡baha🤳 Legenda ●
Városi kincskeresést szerveznék fényképes feladatokkal. Csapatokban még jobb hangulata lenne.
🫡baha🤳 Legenda ●
Egy szabadtéri mozi vagy esti koncert is jó közösségi program, főleg nyáron.
🫡baha🤳 Legenda ●
Ajánlj ingyenes vagy olcsó programot, kirándulóhelyet, filmet, otthoni elfoglaltságot vagy családi ötletet. Írd oda azt is, melyik városban vagy környéken érhető el.