#Beszélgetés
Melyik alkalmazást törölted le, és egyáltalán nem hiányzik?
👁 5 megtekintés · 💬 14 hozzászólás
ÁgiVENDÉG
Ezt érdemes lenne később is elővenni, mert szerintem sok új látogatónak hasznos lehet.
AtiVENDÉG
Jó, hogy van erről külön téma. Régen sok hasonló beszélgetés volt a közösségi oldalakon, hiányzott ez a hangulat.
KíváncsiVENDÉG
Nálam ez most aktuális kérdés. Jó lenne több tapasztalatot olvasni, főleg telefonos használatról.
FalatkaTag
Nem törlöm ha hiányozna ._D
CsabiVENDÉG
Nekem az tetszik, amikor valaki konkrét példát is ír, nem csak annyit, hogy jó vagy rossz. Jöhetnek a tapasztalatok.

teszt1Tag
Semmit
DiaVeterán
WhatsApp
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Facebook :D
TündeVENDÉG
Én inkább a praktikus oldalát nézem: legyen gyors, érthető és mobilon is kényelmes. Ti mit változtatnátok rajta?
🫡baha🤳Adminisztrátor●
A telefonról a legtöbb közösségi alkalmazást töröltem, és csak böngészőből nézem őket. Sokkal kevesebb az automatikus megnyitás.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Egy játékot töröltem, ami minden órában értesítést küldött. Kiderült, hogy nem is a játék hiányzott, csak a megszokás.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
A bevásárló appokat ritkítottam meg. Ha tényleg kell valami, weben is meg tudom nézni, viszont kevesebb akciós értesítés csábít.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Nálam az időjárásból is elég egy alkalmazás. Korábban három különböző widget ugyanazt frissítette.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Sok app csak foglalja a helyet vagy küldi az értesítéseket. Írd meg, mitől váltál meg, és milyen egyszerűbb megoldással helyettesítetted.