Kivánságmüsor is lehet
Legyen közös zenehallgatós este?
#Beszélgetés
Legyen közös zenehallgatós este?
👁 6 megtekintés · 💬 11 hozzászólás👤MarciVENDÉG2026.08.18 16:25
Nálam a régi pop és dance zenék hozzák vissza legjobban ezt a korszakot. Egy közös retro lista jó ötlet lenne.
👤NóriVENDÉG2026.08.14 10:37
Ha lesz közös lista, szerintem legyen vegyes: magyar és külföldi számok is, ne csak egy stílus.
👤NokiaFanVENDÉG2026.08.10 05:01
Egy esti közös zenehallgatás szerintem működne, főleg ha közben lehetne a szobában beszélgetni.
👤OrsiVENDÉG2026.08.06 00:13
Én szeretem, ha a rádió háttérben is tovább szól, miközben mást nézek az oldalon. Telefonon ez különösen kényelmes. 🙂
👤MisiVENDÉG2026.08.01 19:26
Érdekes, hogy egy régi szám sokszor pontosabban visszahoz egy időszakot, mint egy fénykép.
Én a kétezres évek popslágereivel kezdenék, utána jöhetne egy lassabb blokk és a végén közös kívánságlista.
Jó lenne, ha mindenki előre beküldhetne két számot, és a rendszer véletlenszerűen összekeverné őket.
Tematikus estét is tartanék: filmzenék, magyar retro, eurodance vagy egyetlen év toplistája.
A zenék között rövid kvízkérdések jöhetnének az előadóról. Így nem csak háttérzene lenne.
Válasszunk egy estét és egy témát, például 90-es évek, 2000-es évek, filmzenék vagy magyar slágerek. Írd meg, mikor érnél rá és milyen számot tennél az első közös listára.