Fórum › Beszélgetés › Jöjjenek heti közösségi küldetések?
#Beszélgetés
Jöjjenek heti közösségi küldetések? 👁 5 megtekintés · 💬 10 hozzászólás
Ildi VENDÉG
Én a közösségi funkciókat használom többet, de jó, hogy közben vannak játékos célok is. Ettől van mit felfedezni.
Balázs VENDÉG
A napi feladatok szerintem akkor jók, ha változatosak és nem ugyanazt kell minden nap megcsinálni. A kis jutalmak is motiválnak.
Réka VENDÉG
A toplisták akkor érdekesek, ha nem csak az első pár ember látszik, hanem mindenki meg tudja nézni a saját helyezését.
Norbi VENDÉG
A Baha Passnál fontos, hogy kihagyott nap után is onnan lehessen folytatni, ahol abbahagytam. Nem mindenki tud naponta belépni.
Zsuzsa VENDÉG
Nekem a régi Baha hangulat és a mai mobilos működés együtt a lényeg. Ezért érdemes folyamatosan csiszolni a kezelést.
🫡baha🤳 Legenda ●
Heti küldetésként jöhetne három különböző játék kipróbálása, hogy ne mindig ugyanazt játsszuk.
🫡baha🤳 Legenda ●
Legyen közösségi cél is, például összesen ezer fórumos reakció. A jutalmat minden résztvevő kapja meg.
🫡baha🤳 Legenda ●
A kártyás feladatnál ne csak nyitás legyen, hanem csere vagy egy dupla lap eladása is számítson.
🫡baha🤳 Legenda ●
Jó lenne egy könnyű, közepes és nehéz küldetés, eltérő érmével, hogy mindenki találjon teljesíthetőt.
🫡baha🤳 Legenda ●
Például írj három hasznos hozzászólást, nyerj két játékot, segíts egy új tagnak vagy gyűjts össze egy mini kártyasort. Milyen feladatok lennének szórakoztatóak, és milyen jutalmat adnál értük?