#Beszélgetés
Profiltestreszabás: mutassuk meg a legjobb ötleteket!
👁 4 megtekintés · 💬 10 hozzászólás
HajniVENDÉG
Most találtam rá erre a témára, és végigolvasom a tippeket. Már egy-két ötletet biztosan ki fogok próbálni. 🙂
RobiVENDÉG
Szerintem az egyszerű, könnyen megtalálható megoldások a legjobbak. Kíváncsi vagyok, nektek mi vált be.
KatiVENDÉG
Ezt érdemes lenne később is elővenni, mert szerintem sok új látogatónak hasznos lehet.

GeriVENDÉG
Jó, hogy van erről külön téma. Régen sok hasonló beszélgetés volt a közösségi oldalakon, hiányzott ez a hangulat.
ÁgiVENDÉG
Nálam ez most aktuális kérdés. Jó lenne több tapasztalatot olvasni, főleg telefonos használatról.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Profilháttérből kérnék mozgó, de visszafogott pixelvárost nappali és éjszakai változattal.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
A név mellett választható kis státuszikonok jók lennének, például játékos, gyűjtő, zenekedvelő vagy segítő.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Milyen háttér, keret, bemutatkozás, aláírás vagy zene illik jól egymáshoz? Ossz meg tippeket úgy, hogy mások is könnyen meg tudják csinálni.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
Többféle profilkeretet szeretnék, amelyeket teljesítményekkel lehet feloldani, nem csak megvenni.
🫡baha🤳Adminisztrátor●
A bemutatkozás mellett lehetne egy kedvenc játék, kedvenc kártya és kedvenc fórumtéma mező.