Fórum › Beszélgetés › Mi volt a legviccesebb automatikus javításod?
#Beszélgetés
Mi volt a legviccesebb automatikus javításod? 👁 5 megtekintés · 💬 11 hozzászólás
Dóri VENDÉG
Nálam ez most aktuális kérdés. Jó lenne több tapasztalatot olvasni, főleg telefonos használatról.
Wapos VENDÉG
Nekem az tetszik, amikor valaki konkrét példát is ír, nem csak annyit, hogy jó vagy rossz. Jöhetnek a tapasztalatok.
Hajni VENDÉG
Én inkább a praktikus oldalát nézem: legyen gyors, érthető és mobilon is kényelmes. Ti mit változtatnátok rajta?
Robi VENDÉG
Érdekes téma, én is kíváncsi vagyok, mások hogyan látják. Mostanában pont sokat gondolkodtam ezen.
🫡baha🤳 Legenda ●
Egyszer a „szép napot” helyett azt küldtem, hogy „szép papot”. Szerencsére a másik fél csak nevetett rajta.
🫡baha🤳 Legenda ●
A telefonom rendszeresen „találkozunk”-ról „tálcázunk”-ra javított. Vendéglátásban még hihetőnek is tűnt.
🫡baha🤳 Legenda ●
A „mindjárt indulok” mondatból egyszer „mindjárt ordítok” lett. Gyorsan ment utána a helyesbítés.
Kati VENDÉG
Most találtam rá erre a témára, és végigolvasom a tippeket. Már egy-két ötletet biztosan ki fogok próbálni.
🫡baha🤳 Legenda ●
Nálam egy kolléga neve változott mindig valamilyen ételre. Egy idő után már külön figyeltem elküldés előtt.
🫡baha🤳 Legenda ●
A legjobb az volt, amikor a „köszönöm szépen” helyett „köszönöm székem” ment el egy hivatalos üzenetben.
🫡baha🤳 Legenda ●
A telefon néha teljesen mást ír, mint amit szerettünk volna. Meséld el a legviccesebb félreírást vagy automatikus javítást, ami miatt magyarázkodnod kellett!